Gezichtsbehandelingen

Bekijk de lijst hieronder voor de verschillende gezichtsbehandelingen in de salon.

Wil je een intensievere behandeling, gericht op huidverbetering? Kijk dan bij Microdermabrasie.

Gezichtsbehandelingen
SPA-Zen
€24,95
De SPA-zen behandeling is een basisbehandeling van ca. 30 minuten. De huid wordt gereinigd en behandelt met een voedend masker en voelt na de behandeling heerlijk zacht en schoon. De relatief snelle behandeling wordt ingezet om voordelig kennis te maken met de producten.
SPA-Relax
€29,95
De SPA-zen behandeling is een basisbehandeling van ca. 50 minuten. De huid wordt gereinigd en behandelt met een voedend masker en voelt na de behandeling heerlijk zacht en schoon. Doormiddel van de gelaatsmassage wordt deze behandeling het meest ervaren als ontspannend en reinigend.
SPA-Balance
€32,95
De SPA-balance behandeling is een behandeling voor de vette of gecombineerde huid van ca. 50 minuten. Er wordt gewerkt met producten die Salicylzuur bevatten. De huid en de poriën worden diep gereinigd. De talgproductie wordt gereduceerd door de behandeling met organic Jojoba olie
SPA-Sensitive
€32,95
De SPA-sensitive behandeling is een behandeling voor de gevoelige huid van ca. 50 minuten. Er wordt rekening gehouden met de gevoelige huid en met eventuele couperose of rosacea. De gebruikte producten zijn mild en tasten de natuurlijke huidbarrière niet aan.
SPA-Clear
€38,95
De SPA-clear behandeling is een behandeling voor de onzuivere en/of acne huid van ca. 65 minuten. Er wordt gewerkt met Salicylzuur en Benzoyl Peroxide waar nodig, dit kan ook een combinatie van beide zijn. De huid en de poriën worden diep gereinigd. De talgproductie wordt gereduceerd door de behandeling met organic Jojoba olie.
SPA-Boost
€37,95
De SPA-boost behandeling is een behandeling voor de huid met tekenen van veroudering van ca. 70 minuten. Bij deze behandeling ondergaat u een bindweefselmassage die gericht is op het herstelvermogen van de huid. De doorbloeding wordt geactiveerd, wat de aanmaak van collageen- en elastinevezels stimuleren (Collageen zorgt voor stevigheid en elastine voor veerkracht.). Het werkstofdepot in de huid wordt verzadigd met natuurlijke actieve werkstoffen en er wordt gewerkt met een lifting gold masker wat pro-vitamine B, hyaluronzuur, aloë vera en melkzuur bevat.

* Alle behandelingen kunnen aangepast worden naar wens. Informeer naar de mogelijkeden.

  • Bindweefselmassage stimuleert de huid doorbloeding, verstevigd de huid, verminderd de fijne rimpels. Door de verbeterde doorbloeding neemt de huid voedingsstoffen beter op.
  • Bij de acné care facial worden er speciale producten gebruikt voor de acné huid.

*Geeft de +/- tijd aan van een behandeling

DSC_0025
DSC_0508
DSC_0074
DSC_0092
DSC_0077
DSC_0528
DSC_0555
DSC_0025 DSC_0508 DSC_0074 DSC_0092 DSC_0077 DSC_0528 DSC_0555