Onze producten

In de salon gebruiken wij de producten van Extenso skincare Ginkel’s cosmetics.

Extenso is een Nederlands cosmeticahuis met een compleet assortiment effectieve, overzichtelijke en betaalbare huidverzorging. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, bevatten zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en zijn rijk aan natuurlijke werkstoffen en vitaminen. De producten bevatten geen overbodige geurstoffen, kleurstoffen en worden niet op dieren getest. 

Extenso for Men is een compacte maar complete huidverzorgingslijn afgestemd op de specifieke eisen van de mannenhuid. De lijn bestaat uit unieke, hoogwaardige producten die de mannenhuid optimaal verzorgd en beschermt.

Ginkel’s Cosmetics levert een uitgebreid assortiment proffesionele verzorgingsproducten voor hand- en lichaamsverzorging. Alle recepturen zijn geïnspireerd op krachtige natuurlijke ingrediënten en extracten die ieder hun eigen specifieke heilzame werking hebben. De actieve ingrediënten zijn opgenomen in milde neutrale voornamelijk plantaardige basisformules zodat ze optimaal tot hun recht komen en de gezondheid van de huid ondersteunen

U vindt een uitgebreid assortiment face care producten voor verschillende huidtypen: van een jonge huid, een normale huid, tot een oudere huid.  Elke productlijn bestaat uit meerdere producten waaronder reinigingsproducten, een dag- en nachtcrème, een gezichtsmasker voor intensievere verzorging, een gezichtsscrub en een serum.