Onze producten

In de salon gebruiken wij de producten van SPA Salonnepro Ginkel’s cosmetics.

Spa salonnepro wordt ontwikkeld en geproduceerd in Nederland en heeft een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering voor iedereen. En dan gaat het niet alleen over anti-aging, maar ook over de behandeling van puistjes, pigmentstoornissen, stress en onbalans.

PURE COLLECTION De Pure Collection bevat hoge concentraties werkstoffen en organic gecertificeerde oliën en extracten.
De plantaardige extracten en oliën die gebruikt worden in deze producten zijn geteeld, geoogst en verwerkt volgens richtlijnen van gecertificeerd organische landbouw.
Dit maakt de producten schoner, krachtiger en werkzamer. Dit komt doordat de ingrediënten afkomstig zijn van organic gecertificeerde landbouw. De gewassen staan langer in de grond en worden minder vaak geoogst. Wanneer een gewas langer in de grond staat, neemt deze meer mineralen en sporenelementen op uit de grond. Daarnaast profiteert het gewas van veel meer zonuren, wat zorgt voor meer vitaminen. Er zijn ook strikte regels rondom het gebruik van kunstmest en insecticiden. De extracten en oliën die gewonnen worden uit deze gewassen zijn van nature rijker aan natuurlijke vitaminen en mineralen.


SOLUTIONS De Solutions serie is een compacte serie huidverzorgingsproducten die zich richten op het behandelen en verzorgen van verschillende indicaties en huidtypen. De gebruikte oliën en extracten in de Solutions serie zijn niet organic gecertificeerd, wat het prijssegment van Solutions heel toegankelijk maakt. Echter, de visie van Salonnepro blijft onveranderd: we gebruiken natuurlijke werkstoffen die met het lichaam samenwerken. Binnen de Solutions zijn er 3 kleine series te vinden: – Aqua Recover (voor de vochtarme huid) – Total Repair (voor de rijpere huid) – Skin Perfect (voor de gevoelige huid/roodheid).
In deze serie vindt u ook crèmes met uv A en B-bescherming tot een SPF50+.

De verpakkingen zijn recyclebaar en de glazen pipetflesjes zijn gemaakt van gerecycled glas. Daarnaast zijn de doosjes gemaakt van karton met een FCS keurmerk.

De producten zijn:

DIERPROEFVRIJ   –   PARABENENVRIJ   –   SILICONENVRIJ   –   SULFAATVRIJ   –   VEGAN   –   VRIJ VAN MICROPLASTICS   –   PHTHALATENVRIJ   –   VRIJ VAN HOOFDALLERGENEN UIT PARFUM.

Ginkel’s Cosmetics levert een uitgebreid assortiment proffesionele verzorgingsproducten voor hand- en lichaamsverzorging. Alle recepturen zijn geïnspireerd op krachtige natuurlijke ingrediënten en extracten die ieder hun eigen specifieke heilzame werking hebben. De actieve ingrediënten zijn opgenomen in milde neutrale voornamelijk plantaardige basisformules zodat ze optimaal tot hun recht komen en de gezondheid van de huid ondersteunen

U vindt een uitgebreid assortiment face care producten voor verschillende huidtypen: van een jonge huid, een normale huid, tot een oudere huid.  Elke productlijn bestaat uit meerdere producten waaronder reinigingsproducten, een dag- en nachtcrème, een gezichtsmasker voor intensievere verzorging, een gezichtsscrub en een serum.