Eeuwenlang genieten mensen al van bijzondere Treatments® om heerlijk te ontspannen en de huid op haar mooist te laten stralen. Iedere cultuur ontwikkelde haar eigen Treatments®, die van generatie op generatie werden doorgegeven en steeds een beetje werden aangepast. Door nieuwegebruiken en inzichten uit andere culturen raken de authentieke Treatments® een beetje vergeten. Treatments® streeft er naar om de mooiste en de meest bijzondere behandelingen weer onder de aandacht te brengen. Daarom zijn we gestart met een aantal van deze Treatments® weer nieuwleven in te blazen, zodat iedereen van zijn favoriete Treatment kan genieten bij de mooiste sauna’s, aangesloten Treatments® salons, of gewoon lekker thuis in uw eigen badkamer! Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. De ingrediëntenzijn waar mogelijk van natuurlijke oorsprong en compleet vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën. Laat de geuren van onze producten u meevoeren naar het traditionele Japan, het bijzondere Bhutan, het authentieke Ceylon of naar de warme weldaad van Bolivia, ervaar deze droombestemmingen met Treatments®.

Een aantal producten van Ceylon en Uyuni zijn te koop in de salon. Probeer de tester uit en ontdekt de heerlijk geuren!