Gezichtsbehandelingen

Bekijk de lijst hieronder voor de verschillende gezichtsbehandelingen in de salon.

Wil je een echte boost voor jou huid? Kijk dan bij Microdermabrasie.

Gezichtsbehandelingen
SPA-Zen
€28,95
De SPA-zen behandeling is een basisbehandeling voor elk huidtype van ca. 30 minuten. De huid wordt gereinigd en behandelt met een voedend masker en voelt na de behandeling heerlijk zacht en schoon. De relatief snelle behandeling wordt ingezet om voordelig kennis te maken met de producten en de salon.
SPA-Relax
€35,95
De SPA-Relax behandeling is een basisbehandeling voor elk huidtype van ca. 50 minuten. De huid wordt gereinigd en behandelt met een voedend masker en voelt na de behandeling heerlijk zacht en schoon. Tijdens de gelaatsmassage kom je helemaal tot rust tijdens deze behandeling.
SPA-Balance
€35,95
De SPA-balance behandeling is een behandeling voor de vette of gecombineerde huid van ca. 45 minuten. Er wordt gewerkt met producten die Salicylzuur bevatten. De huid en de poriën worden diep gereinigd. De talgproductie wordt gereduceerd door de behandeling met organic Jojoba olie.
SPA-Combi
€42,95
De SPA-Combi behandeling is een behandeling voor elk huidtype van ca. 65 minuten. De huid wordt uitgebreid gereinigd met een reiniging en peeling, de onzuiverheden worden verwijderd. Hierna geniet je heerlijk van een ontspannende massage en krijg je een voedend masker.
SPA-Boost
€42,95
De SPA-boost behandeling is een behandeling voor de huid met tekenen van veroudering van ca. 70 minuten. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Bij deze behandeling ondergaat je een bindweefselmassage in combinatie met cupping die de huid verstevigen. De doorbloeding wordt geactiveerd, wat de aanmaak van collageen- en elastinevezels stimuleren (Collageen zorgt voor stevigheid en elastine voor veerkracht.). Het werkstofdepot in de huid wordt verzadigd met natuurlijke actieve werkstoffen van het anti-aging serum. Na behandeling is het van belang om gebruik te maken van een goede dagverzorging met een SPF.
SPA-Clear
€43,95
De SPA-clear behandeling is een behandeling voor de onzuivere en/of acne huid van ca. 65 minuten. Er wordt gewerkt met Salicylzuur. De huid en de poriën worden diep gereinigd. De talgproductie wordt gereduceerd door de behandeling met organic Jojoba olie.

* Alle behandelingen kunnen aangepast worden naar wens. Informeer naar de mogelijkeden.

  • Bindweefselmassage stimuleert de huid doorbloeding, verstevigd de huid, verminderd de fijne rimpels. Door de verbeterde doorbloeding neemt de huid voedingsstoffen beter op.
  • SPA-Clear behandeling word gebruikt gemaakt van salicylzuur het is gericht op onzuiverheden die rood en ontstoken zijn.
DSC_0054
salicylzuur
DSC_0058
DSC_0067
DSC_0137
DSC_0077
DSC_0092
DSC_0054 salicylzuur DSC_0058 DSC_0067 DSC_0137 DSC_0077 DSC_0092