Onze producten

In de salon gebruiken wij de producten van SPA Salonnepro TEATMENTS®.

Spa salonnepro wordt ontwikkeld en geproduceerd in Nederland en heeft een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering voor iedereen. En dan gaat het niet alleen over anti-aging, maar ook over de behandeling van puistjes, pigmentstoornissen, stress en onbalans.

PURE COLLECTION De Pure Collection bevat hoge concentraties werkstoffen en organic gecertificeerde oliën en extracten.
De plantaardige extracten en oliën die gebruikt worden in deze producten zijn geteeld, geoogst en verwerkt volgens richtlijnen van gecertificeerd organische landbouw.
Dit maakt de producten schoner, krachtiger en werkzamer. Dit komt doordat de ingrediënten afkomstig zijn van organic gecertificeerde landbouw. De gewassen staan langer in de grond en worden minder vaak geoogst. Wanneer een gewas langer in de grond staat, neemt deze meer mineralen en sporenelementen op uit de grond. Daarnaast profiteert het gewas van veel meer zonuren, wat zorgt voor meer vitaminen. Er zijn ook strikte regels rondom het gebruik van kunstmest en insecticiden. De extracten en oliën die gewonnen worden uit deze gewassen zijn van nature rijker aan natuurlijke vitaminen en mineralen.


SOLUTIONS De Solutions serie is een compacte serie huidverzorgingsproducten die zich richten op het behandelen en verzorgen van verschillende indicaties en huidtypen. De gebruikte oliën en extracten in de Solutions serie zijn niet organic gecertificeerd, wat het prijssegment van Solutions heel toegankelijk maakt. Echter, de visie van Salonnepro blijft onveranderd: we gebruiken natuurlijke werkstoffen die met het lichaam samenwerken. Binnen de Solutions zijn er 3 kleine series te vinden: – Aqua Recover (voor de vochtarme huid) – Total Repair (voor de rijpere huid) – Skin Perfect (voor de gevoelige huid/roodheid).
In deze serie vindt u ook crèmes met uv A en B-bescherming tot een SPF50+.

De verpakkingen zijn recyclebaar en de glazen pipetflesjes zijn gemaakt van gerecycled glas. Daarnaast zijn de doosjes gemaakt van karton met een FCS keurmerk.

De producten zijn:

DIERPROEFVRIJ   –   PARABENENVRIJ   –   SILICONENVRIJ   –   SULFAATVRIJ   –   VEGAN   –   VRIJ VAN MICROPLASTICS   –   PHTHALATENVRIJ   –   VRIJ VAN HOOFDALLERGENEN UIT PARFUM.

TREATMENTS®


Eeuwenlang genieten mensen al van  bijzondere Treatments om heerlijk te ontspannen en de huid op haar mooist te laten stralen. Iedere cultuur ontwikkelde haar eigen Treatments, die van generatie op generatie zijn doorgegeven en steeds een beetje zijn aangepast. Door nieuwe gebruiken en inzichten uit andere culturen raken de authentieke Treatments een beetje vergeten.

TREATMENTS® streeft er naar om de mooiste en de meest bijzondere behandelingen weer onder de aandacht te brengen. Daarom zijn we gestart met een aantal van deze Treatments weer nieuw leven in te blazen, zodat iedereen van zijn favoriete Treatment kan genieten bij de mooiste sauna’s, aangesloten TREATMENTS® salons, of gewoon lekker thuis in uw eigen badkamer!

Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Alle ingrediënten zijn waar mogelijk van natuurlijke oorsprong en compleet vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën. Laat de geuren van onze producten u meevoeren naar het traditionele Japan, het bijzondere Bhutan, het authentieke Ceylon of naar de warme weldaad van Bolivia en ervaar deze droombestemmingen met TREATMENTS®

Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Alle ingrediënten zijn waar mogelijk van natuurlijke oorsprong en compleet vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën.

Ontdekt de geuren van Ceyclon en Uyuni in de salon! Beleef wellness zoals het bedoeld is. Enjoy every moment!